lauantai 20. marraskuuta 2010

"Rakas Joulupukki, tänä vuonna EN halua.."

Joulu on taas tulossa, ja lahjat sen muassa. Yleisesti ottaen minulle ei voi antaa huonoa lahjaa, pussilakanasetit, suihkusaippuat ja muut tulevat kyllä käyttöön, mutta löytyy silti joitain sellaisiakin lahjoja, joiden kanssa on pinnistettävä se iloisesti yllättynyt "voi vitsit kun tää on hieno!" -ilme kasvoille:

  • Ihonväriset mummualmarit. Ja tietenkin nämä hekumalliset seksypöksyt ovat kokoa 52. Jota minä siis en ole.
  • Merihenkinen seinäkello. "Reivatkaa purjeet!" Siinä onkin melkein ainoa veneilyaiheinen lausahdus jonka osaan. Toinen on "Pelastukoon ken voi! Naiset ja lapset ensin!"
  • Salaatinottimet. Kiitos, nämä sointuvatkin kauniisti niihin viime- ja edellisvuotisiin ottimiin.
  • Tuoksukynttiläsetti. Od gyllä gauheen ihasduddava duogsu, giiddi dosi baljon! Oongkin aida halunnud gogeilla trakeostomian degemisdä leathermannilla..
  • Wienernougat. Rrrrakastan suklaata, mutta olen mantelille allerginen. Että kiitti vaan, mäkin vihaan sua.
  • Maukkaimmat kalaherkut- keittokirja. Tämähän tulikin tarpeeseen, pääsee oitis käyttöön! Vihdoinkin lakkaa keittiön pöytä heilumasta kun tämän laittaa sen jalan alle.

Ja tiedän, että julkaisemalla tämän listan, ammun itseäni jalkaan. Siellä sitä nyt naureskellaan, että olenpa ovela ja ostan tuon sille joululahjaksi, kjäh kjäh. Täytynee siis harjoitella peilin edessä "hehe, oletpas sinä ovela ja varsinainen vitsiniekka kun tämän minulle ostit lahjaksi, nauran tälle vielä huomennakin" -ilmettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti