sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Ihan kipeetä!

Ihmiset ovat hirveän huumorintajutonta sakkia. Kun murjaisee mielestään jonkin mehevän vitsin, ei kukaan kuitenkaan naura. Eikä saa edes sellaista kohteliasta muka-naurahdusta, vaan saattaa saada lähinnä kauhistuneen ilmeen. Höh. Se oli hauska vitsi. Naura!

Syynä nauramattomuuteen saattaa tietysti olla se, että kaskun kertoja kramppaa kivusta ja vitsailee tilastaan. Ehkä. En tiedä. Tylsiä ihmiset kuitenkin ovat. Ja luulisi että ne siellä lääkäriopistossakin ovat kertoneet huumorin positiivisista ja parantavista vaikutuksista oppilailleen, mutta ei, hämmentyneen mulkaisun vain saat palkaksi tylsän päivystysvuoron piristämisestä. Huonoa asiakaspalvelua, sanon minä.

Miten niin ei muka ole huvittavaa, kun vatsalihasten krampatessa nauraa ivallisesti saavansa ilmaisen treenin ilman että itse tekee oikeasti mitään? Tai kaula- ja leukalihasten krampista aiheutuva tahaton pään nyökyttely ja kommentti jees-miehestä tai kielto riettaista ehdotuksista ei muka saisi naurattaa? Tai kun katsoo merkitsevästi kättään ja sen jälkeen miespuolista henkilöä sillon kun käsi vispaa holtittomasti ja sormet puristuvat nyrkkiin, ja kysyy "Oleks kade?".

 No ei si. Olkaa tommosia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti