maanantai 3. tammikuuta 2011

Punainen neilikka rintapieleen ja puistoon!

Tämänpäiväisen keskustelun innoittamana päätin kirjoitella oman mukatreffi-ilmoitukseni. Täysin kursailematta ja totuudenmukaisesti:

Nuori nainen etsii itselleen seuraa kahvittelun ja muun mukavan merkeissä. Olen luonteeltani rauhallinen, pitkäpinnainen ja huumorintajuinen. Paitsi silloin kun en ole. Räjähtelen toisinaan ilman ennakkovaroitusta, ärsytettynä aivan varmasti. Ärsykkeiksi käyvät mm. keskustelut politiikasta, uskonnosta, tasa-arvosta, musiikista, aamujen olemassaolon tarpeellisuudesta, kulttuurista, kieliopista, kielistä yleensä, autoista tai muista vempeleistä, sekä mikä tahansa vs. mikä tahansa. Toivon pitkiä keskusteluhetkiä kanssasi. :)

Tarvitsen toisinaan omaa rauhaa, mutta rakastan myös kiehnätä kainalossa. On tärkeää opetella tunnistamaan missä kulkee näiden kahden raja, ja milloin kannattaa vähin äänin hipsiä takavasemmalle. Paitsi jos minä tahdon juuri sinne. Silloin kannattaa valita toinen suunta. Aamut ovat erityisen herkkää aikaa, eikä silloin kannata yrittää keskustella kanssani mistään. Ei kannata tehdä oikeastaan mitään. Kahvia saa keittää, mutta muuten on järkevää pysyä paistinpannun kantomatkan päässä. Eikä kahviakaan saa missään nimessä keittää, mikäli et osaa tehdä siitä juuri oikean vahvuista. Pienikin virheliike saattaa olla kohtalokas.

Kuten jokaista naista, myös minua tarvitsee kehua. Erityisesti spontaanit kohteliaisuudet ovat mieleeni. Harkitse silti sanasi tarkkaan, sillä vastaasi saatat saada tulta ja tappuraa, tai vähintäänkin silmien pyörittelyä.

Turhaudun helposti. Kerjään kritiikkiä, ja mikäli en sitä saa, heitän hanskat tiskiin. Sama pätee myös, jos saan sitä.

Erityisesti väsyneenä keskittymiskykyni on miinuksen puolella. Viihdytystaidot ovat siis plussaa, sekä taito pitää huomioni tarpeellisessa aiheessa. Paitsi jos olen väsynytväsynyt. Tarjoile silloin hiljaa kahvia.

Rakastan lahjoja, mutta minua ei sovi lahjoa. Mikäli olet saanut minut suuttumaan, kupillinen kahvia rauhoittaa, mutta auta armias mikäli ilmaannut oven taakse kukkapuskan kanssa. Joudut ehkä syömään sen. Noin muutoin lahjojen kanssa yllätyksellisyys on plussaa. Kannattaa kuitenkin tarkkaan miettiä alibit ja selitykset valmiiksi kysymyksiin "Mitä sä nyt olet tehnyt?" "Mitä sä nyt suunnittelet?" "Mitä sä olet mennyt hajottamaan?" sekä "Mitä h*lvettiä tää ny on!?"

Yhteydenottoasi innokkaana odottaen,
 minä

....no mikä hemmetti siinä kestää!?!

2 kommenttia:

  1. Vaikutat ihan normi naiselta. Just tommonen asuu meillä! 8-D

    VastaaPoista
  2. Ei kai kaikki naiset ihan noin... no tuollaisia ole..? :D
    "Just tommonen asuu meillä" Otan vilpittömästi osaa, mutta samalla onnittelen mitä erinomaisimmasta valinnasta!

    VastaaPoista