sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Suomi on suuri sukkahousumaa!

Ostin sukkahousut. Siis sellaiset "neulotut", joita mummut ostavat lapsenlapsilleen, ettei pienet kintut palele. Ja niitä sitten kiskotaan haalareitten alle jo elokuussa ipanoiden esittäessä äänekkäitä vastalauseitaan, kun tulee niin kuuma ja ne kutittaakin vietävästi. Mutta eipä kukaan kuuntele, vaan jalkaan on moiset kutkahousut vedettävä!

Niin, ostin siis jossain mielenhäiriössä sukkahousut itselleni. Olen varmasti sadisti. Lapussa oli kyllä ihan aikuisten koko ja paketista ilmaantui sopivilta näyttävät sukkikset, mutta sain taas todeta olevani valuvikainen. Tai siis sukkahousut valuvat, en minä.

Ensimmäinen koetinkivi on saada nuo turjakkeet vedettyä edes puoleen reiteen saakka kunnialla, jonka jälkeen hampaat irvessä ja rystyset valkoisina revitään vielä hiukan ylemmäs. Hypin, pompin, revin, nyhdän, anelen ja kiroan noita pirullisen mielen kehittelemiä muka niin mukavia ja lämpimiä kidutusvälineitä. Eikä tämä suinkaan johdu leveydestäni, vaan siitä, että ne niiden valmistaja oli unohtanut laittaa tehtaalla paketin kylkeen tekstin "Made in Kontu: Pitkäkoivet älkööt vaivautuko."

Saatuani sukkahousut säälliseen korkeuteen, on pikaisesti vedettävä farkut päälle ennenkuin ensin mainitut valahtavat taas polviin. Vaikka eipä niistä farkuistakaan ole kauheasti apua, valuvat sitten yhdessä. Mutta onneksi vyö hidastaa etenemistä, joten ehdin nyppiä pöksyjä takaisin lähtökorkeuteen ennen maakosketusta.

Käveleminen onkin sitten jo mielenkiintoinen tapahtuma. Ensin sitä yrittää sipsuttaa mahdollisimman pienin askelin, etteivät sukkikset vaan lähde liikkeelle. Muutaman metrin päästä ne roikkuvat jo täysin farkkujen varassa, ja nykivät niitäkin mukaansa. Sen jälkeen on pakko jatkaa sipsuttelua, koska ne pirun sukkahousut puristavat muutoin reisiin inhasti, aiheuttaen sen typerän kävelytyylin lisäksi myös typeriä ilmeitä. Eikä näiden huippuhankintojen hyvät puolet vielä tähän lopu. Ei, vaan ne kirotut päästävät vielä kaiken lisäksi kylmyyden läpi..

Jos joskus satutte törmäämään kaupungilla ihmiseen, joka tärisee, nykii ja ilmekin on kuin suoraan kauhuelokuvasta, niin ennen kuin soitatte ambulanssin, varmistakaa onko hänellä sukkahousut.






Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti