lauantai 18. joulukuuta 2010

Virtapiiri pyörii.. ♫♪

Tekniikan ihmelapsena luovin tässä maailmassa osumatta ikinä karikoille. Kierrän hilavitkutinten salakarit ja kivikot onnistuneesti kaukaa, ja jos nyt sattuukin joskus kosahtamaan, niin peitän sen hienosti. Kuten eilen opettaessani äitiäni käyttämään uutta kannettavaa tietokonettaan. "Avaat kato tän kannen, ja painat tuosta virrat päälle, näin. *napsis* Siis niinku näin. *napppppsis* No mikä nyt on kun ei.. Krhm.. Niin siis painat tästä nappulasta ne virrat päälle.."  Käyttöohjeitahan ei kannata lukea ennen kuin alkaa leikkiä vimpaimilla. Mutta puolustuksekseni sanottakoon, että siinä napin päällä oli iso P-kirjain. P niinkuin Power, eikö..? No ei..

Ja noinhan nyt voi käydä aivan kenelle tahansa. Ei siinä mitään kummallista ole. Kuten ei siinäkään, että kun hiukan kokeilee painella kaukosäätimen niin kovin kivan värisiä nappuloita, menee televisio mustaksi. Ja sellaiseksi jää. Ja tämän kun suorittaa yön pimeinä tunteina, voi aamulla unenpöpperöisenä raahustaa paikalle ihmettelemään rikkinäistä telkkaria. Kuis se ny sillee..? Tunnustin kyllä tekoseni. Heti kolmen vuoden kuluttua.

Aamuisin on aivan turha odottaakaan, että tulisin toimeen edes arkivempeleiden kanssa. Muutama viikko sitten nähtiin pitkä ja uuvuttava kamppailu erään nimeltämainitsemattoman nuoren naisen ja pahantahtoisen kahvinkeittimen välillä: Keitin ei suostunut suorittamaan sille annettua tehtävää, eli keittämään kahvia. Tämä kyseinen nuori ja hehkeä nainen uhmakkaasti paineli keittimen virtanappia uudestaan ja uudestaan, kumpaankin suuntaan, mutta mitään ei tapahdu. Epätoivon jo vallatessa alaa ja taistelun jatkuttua loputtomalta tuntuneen ajan, huomaa tämä edelleen niin hehkeä ja ihastuttava, mutta täysin tuntematon nuori nainen töpselin olevan irti seinästä. Onneksi olin.. siis hän oli.. yksin, muutoin olisi saattanut hävettää.

Mutta ihan hyvin olen pärjännyt tämän läppärinkin kanssa, jonka ostin viime kesänä. Sen kyllä huomasin tässä päivänä eräänä, ettei se kauheasti tykkää puhaltelusta. Kummasti se alkoi vinkua kun ihan vain kevyesti henkäisin. Niinku näin.. FATAL SYSTEM ERROR...... ERROR......ERROR......ERROR.....ERROR.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti